user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartners van SeniorWeb Westerkwartier

LogoSeniorWebW100  

 

Login voor onze Seniorweb Westerkwartier vrijwilligers

Maatregelen rondom Corona

(dit is een vervolg op onze mededelingen van 16 maart j.l.)

Inmiddels is de termijn voor de landelijke richtlijnen ter bestrijding van verdere verspreiding van het Corona-virus verlengd. Natuurlijk houden wij ons hieraan.
Temeer ook, omdat het bij ons gaat om activiteiten door senioren voor senioren en we dus misschien wel extra voorzichtig willen en moeten zijn.

Dit betekent concreet het volgende:

  • Alle nog geplande cursussen en/of workshops van dit seizoen worden opgeschort.

  • Dat geldt ook voor het afmaken van cursussen die reeds zijn gestart, maar nog niet zijn afgerond.

  • Voorlopig zal geen deelname van ons plaatsvinden aan het Digitaal Spreekuur in de bibliotheken.

  • We stoppen tot nader order helemaal met Klus aan Huis. In het geval een probleem erg dringend is, kunnen we proberen het op te lossen met behulp van Teamviewer (of een ander tool dat werken op afstand mogelijk maakt). In géén geval gaan we naar een klant toe.

    Wanneer de situatie dit weer toelaat zullen we alle cursussen en workshops herplannen, uiteraard in overleg met de deelnemers en de (co-)docenten.

    In verband met de zomerstop zullen de activiteiten op zn vroegst weer na de zomer worden opgestart. We hopen van harte dat we tegen die tijd weer met volle kracht aan de slag kunnen.

    Maar ook hiervoor geldt dat we nu niet weten hoe de situatie dan is. We zullen ook dan ons beleid bepalen conform de landelijke richtlijnen.