user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartners van SeniorWeb Westerkwartier

LogoSeniorWebW100  

 

Login voor onze Seniorweb Westerkwartier vrijwilligers

Inloopmiddag van 4 december a.s. gaat niet door

Helaas hebben we moeten besluiten dat ook de geplande Inloopmiddag van vrijdag 4 december a.s. niet doorgaat.

Wanneer u dringende vragen hebt waarmee u naar de Inloopmiddag had willen komen, dan wijzen we u graag nog even op de mogelijkheden van ‘Vraag om hulp’ en ‘Klus aan Huis’. In de vorige nieuwsbrieven is de gang van zaken hiervoor ook al beschreven, maar voor de volledigheid doen we het hier nog een keer.

Vraag om hulp / Klus aan Huis

  • We voeren vooralsnog in principe geen klussen uit bij mensen thuis.
  • Iedere vraag om hulp begint met telefonisch of e-mail contact tussen de hulpverlener en de vrager(ster) om hulp, daar wordt bepaald hoe het verder gaat. Vaak krijgt u hierdoor al direct een antwoord op uw vraag. Mocht dat niet lukken, dan verwijzen we u graag door naar een andere vorm van computerhulp of ondersteuning.
  • Wanneer de klus zich daarvoor leent, kunnen we proberen het probleem op afstand op te lossen (met behulp van TeamViewer of Quick Assist). Tot zover is deze telefonische hulp nog zonder kosten voor u.
  • In uitzonderingsgevallen kunnen we aanbieden om het apparaat op te halen bij uw voordeur (de klant wordt verzocht het apparaat in dat geval op de stoep te leggen) en mee te nemen.
  • Een vraag om hulp meldt u op de volgende manier:
    Telefonisch via 0594 512334 (de Schutse) of 06-575 680 93.

U kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Start van het nieuwe seizoen

Onze Open dag, als start van het nieuwe seizoen, staat gepland op zaterdag 16 januari a.s. We hopen natuurlijk van harte dat deze wèl door kan gaan.

We houden u hierover op de hoogte.