user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartner van SeniorWeb Westerkwartier

 

Logo SeniorWeb Westerkwartier  

 

 

Logo Biblionet Groningen

....en wat doen wij...?

 

SeniorWeb Westerkwartier is een vereniging die verbonden is aan het landelijk opererende SeniorWeb. Wij zijn een vereniging van deskundige, enthousiaste vrijwilligers op het gebied van ondersteuning bij het gebruik van pc’s, laptops, tablets en smartphones, en geven onderwijs aan zowel beginnende als gevorderde computergebruiker.

Ons docententeam bestaat uit 30 vrijwilligers die blijven meegaan met actuele ontwikkelingen in de ICT. Hun kennis en kunde wordt ingezet bij lesgeven - jaarlijks ruim 150 cursisten - en aanvragen om hulp. Onze docenten behoren zelf grotendeels tot de groep senioren, en zijn daarom in staat om op een rustige, begrijpelijke manier kennis over computergebruik aan u over te dragen.

Sinds 1999 geven wij vanuit onze leslocaties computercursussen en korte workshops tegen een betaalbare prijs. Sinds die tijd hebben al 4000 cursisten hier gebruik van gemaakt!

Workshops kunnen ook thuis worden gegeven; bekend onder Workshop aan Huis. Onze faciliteit Leren aan Huis is voor uitleg op maat over allerlei computeronderwerpen, thuis. Voor mensen die even niet verder kunnen met de eigen computer, laptop, tablet of smartphone hebben we Inloopmiddagen, en de hulpdienst Klus aan Huis.

SeniorWeb Westerkwartier heeft nu twee leslocaties:
        Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32, Leek
        MFC ’t Marheem, Schoolstraat 8, Marum
We werken nauw samen, in ons werkgebied, met de openbare bibliotheken van Biblionet Groningen.

Logo SeniorWeb Westerkwartierbiblionet

Let op: ook cursisten uit buurgemeenten rondom de gemeente Westerkwartier, zoals Noordenveld, Tynaarlo en Groningen, kunnen onze cursussen volgen.